Bruisend Amstelveen

De twee moderne, duurzame appartementencomplexen liggen aan de rand van de woonwijk Westwijk in Amstelveen. De centrale ligging nabij winkelcentrum Westwijk en haar diverse winkelgelegenheden, medisch centrum De Hoed, verzorgingshuis Zonnehuis Westwijk en het eindpunt van de Amstelveenlijn maken De Hortushof de ideale locatie voor vitale senioren. Ziet u zichzelf hier al wonen?

In Amstelveen geniet u van een rijk aanbod aan kunst, cultuur en faciliteiten. Zo vindt u er het prachtige Cobra Museum, de goed geprogrammeerde Schouwburg en maar liefst 80 standbeelden en sculpturen in de buitenruimte. De stad heeft verschillende parken en een groot, overdekt Stadshart met honderden winkels en perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarnaast bevinden zich in de omgeving diverse recreatiegebieden zoals het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Poel. Het complex is uitstekend bereikbaar dankzij de goede bereikbaarheid van en naar de uitvalswegen (A4, A9, A10 en N201). Zowel Schiphol als Amsterdam liggen op 15 minuten rijden.

Wat is Amstelveen Westwijk?

Westwijk is een ruim opgezette, gemĂȘleerde woonwijk met tal van groenvoorzieningen en sportaccommodaties in de buurt. In Westwijk wonen veel gezinnen, alleenstaanden en senioren. De Hortushof ligt op steenworp afstand van winkelcentrum Westwijk voor uw dagelijkse boodschappen. Ook in de buurt vindt u medisch centrum De Hoed, verzorgingshuis Zonnehuis Westwijk en het eindpunt van de Amstelveenlijn. De Amstelveenlijn brengt u en uw geliefden binnen 20 minuten van en naar NS-station Amsterdam Zuid. In 25 minuten staat u op Amsterdam CS en de tramlijn wordt doorgetrokken naar Uithoorn. In Westwijk vindt u verder een flinke Openbare Bibliotheek en een actief wijkcentrum.

BEKIJK OP GOOGLE MAPS