Goed financieel advies; weten waar u aan toe bent

Een woning kopen is niet niks. Zo’n grote aankoop heeft flinke financiële consequenties. Nadat u met de makelaar gesproken heeft over de diverse woningen in de Hortushof, bieden wij u vrijblijvend en geheel kosteloos een gesprek aan met een financieel adviseur. Zo komt u goed beslagen ten ijs, omdat u precies weet welke opties er binnen uw financiële mogelijkheden liggen. 
Om u te ontzorgen in uw aankoopproces zijn wij een samenwerking aangegaan met Poundwise Financial Coaching. Dit is een gerenommeerd financieel adviesbureau, gespecialiseerd in onafhankelijk en op maat gemaakt advies. Zij brengen uw situatie in beeld en gebaseerd op uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw behoeften adviseren zij u. 
 

Een goed advies geeft inzicht en voorkomt veel zorgen en onzekerheden

Vragen waar de adviseurs van Poundwise u onder andere mee helpen:
 
  • Kan ik als 50-plusser nog een hypotheek krijgen en welke opties zijn er?
  • Kan ik de overwaarde van mijn huidige woning gebruiken voordat deze verkocht is?
  • Kan ik ondanks de overwaarde van mijn huidige woning toch een hypotheek afsluiten zodat ik leuke dingen kan blijven doen?
  • Wat zijn de juridische en fiscale gevolgen van deze aankoop, ook voor mijn nabestaanden?
  • Wat is in mijn situatie de meest voordelige en passende hypotheek?

Wellicht ten overvloede…

Dit adviesgesprek is onderdeel van onze service aan u. Poundwise gaat u geen producten verkopen en is volledig onafhankelijk van welke financiële instelling dan ook. Hun enige belang is u zo goed mogelijk adviseren over uw situatie. Het adviesgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend. Een prettig gevoel!